De NAU UITGEVERIJ& AUTEURSMANAGEMENT                                                                                                                                                                                                  De NAU Uitgeverij (Nederlandse Auteurs Uitgeverij) is een exclusieve uitgeverij voor een select aantal auteurs die schrijven in de Nederlandse taal en deskundige auteursbegeleiding opteren.

Al onze boekuitgaven zijn te koop bij de boekhandels in Nederland evenals in België en via alle bekende boekenwebsites. Digitale boekuitgaven en luisterboek-uitgaven zijn tevens via boekenwebsites als Libris, Bruna, AKO, Bookspot, KOBO, Storytel, Apple Store, Amazon, Bol.com et cetera beschikbaar.

INZENDING NIEUWE MANUSCRIPTEN                                                                                                                                                                                                                    Sinds de oprichting van de uitgeverij (2002) hebben wij een aantal schrijvers wiens werken wij uitgeven. Om die reden zijn wij selectief c.q. beperkt in het aannemen van nieuwe manuscripten. Mocht u zich thuis voelen bij onze uitgeverij en onze schrijvers  en overwegen om een manuscript vrijblijvend te willen aanleveren dan kunt u een mailbericht aan ons zenden voor meer informatie. Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen. 

General information Foreign Rights                                                                                                                                                                                                                     If you have any questions about the rights of one of our titles, please contact our publisher: Mrs. Marianne Vork at info@nederlandseauteursuitgeverij.nl

Met passie voor mooie boeken

Correspondentieadres: NAU Uitgeverij, Postbus 146, 1260 AC BLARICUM

Tel. 035 5241932              E-mail: info@nederlandseauteursuitgeverij.nl

Facebookpagina: NAU Uitgeverij