56651071 - new year 2017

15 november en nog zo zes weken te gaan richting het nieuwe jaar. En daar zijn wij druk mee bezig, met lezen van nieuwe manuscripten, met het vervaardigen van nieuwe boeken en met alles wat er nog meer bij komt kijken.
Benieuwd naar enkele nieuwe boekuitgaven van onze uitgeverij in het voorjaar?
* Het offer van Remo, een prachtige novelle over de liefde tussen twee mensen aan de vooravond van de afschaffing van de slavernij – geschreven door Jacques Hermelijn.
* Hoezo toevallig, een boek vol bijzondere verhalen van een Nederlands bekendste natuurgeneeskundig therapeuten Ruut de Kloet – hoe sommige mensen met lichamelijke klachten verlicht of verlost kunnen worden.
* een fraai vormgegeven boek over VINTAGE, er is veel belangstelling onder mensen voor alles wat met Vintage te maken heeft – of het nu om kleding, muziek, meubelen of grootmoeders´ huishoudtips gaat – het komt allemaal aan bod in dit boek
* een nieuwe boekenreeks over een rechercheteam, nu niet eens in een grote stad maar op het platteland
* een spannend boek dat zich afspeelt in Maastricht, Antwerpen en China waarin een internationaal team van misdadigers een grote kunstverdwijning in gang zet
* in de maak een historische romanreeks over enkele leden van een koninklijk huis en enkele andere manuscripten. De titels van de boeken en van welke schrijver volgen eerdaags.

Onze redacteuren Jolanda, Marjolein en Matty zijn al enkele manuscripten aan het redigeren. Marc – onze huisontwerper – buigt zich over de vormgeving van nieuwe covers en onze schrijvers zijn… aan het schrijven, aan het afronden, aan het zwoegen. In stilte en in alle rust.
En dan hebben we de komende weken nog een paar bijzondere nieuwtjes over enkele boeken die de afgelopen maanden verschenen.
Het nieuwe uitgeefjaar wordt er een – hopen we – met een gouden randje. Dat wij weer veel lezers met onze nieuwe boeken kunnen roeren en ontroeren.
Met een hartelijke boekengroet van ons allen!
Marianne Vork
uitgever van de NAU Uitgeverij