Deze mooie zomerse laatste augustusdag willen we graag wijden aan de lezersreacties van de roman ´Ann Sophia´.  Allereerst de boekengroep ´De Perfecte Buren´, drie dames lazen deze zomerweken heerlijk ontspannen ´Ann Sophia´. En dit zijn hun waarderingen voor de vijfde roman van onze schrijfster Lucia Douwes Dekker:

Lezeres Silke Wimme; Ik zou dit boek zeker aan iedereen aanraden. Het bevat zo veel elementen dat het vast en zeker heel veel mensen zal kunnen boeien, het is soms grappig, romantisch, beschrijvend, cultureel, spannend … Ben zelfs al nieuwsgierig naar andere boeken van deze schrijfster. 5 Dikke ***** sterren voor mij.

Lezeres Dayenne Geluk-Wamsteeker; Het boek leest vlot weg, bevat rake typeringen en een vleugje humor waardoor ´Ann Sophia´ een heerlijke roman is om te lezen. Plot is verrassend waardoor het geen voorspelbaar romantisch verhaal is, maar een roman met een diepere laag. Ik geef dit boek 4 sterren.

En een van de beheerders van deze grote leesgroep Nancy De Brucker las zelf ook deze roman. Haar prachtige reactie was: ´Pas op het einde komt de betekenis van ‘Noblesse Oblige’ echt tot uiting. Het heeft mij in ieder geval echt aangegrepen. Het laat je stil staan bij de betekenis van het leven en hoe je hiermee omgaat. Je bent het niet alleen om je ‘stand’ verplicht maar ook voor de mensheid. En voor deze en andere redenen is dit boek zijn 5 sterren waard!´.
Voor de gehele recensie van deze leesgroep klik op http://perfecteburenleesclub.blogspot.nl/…/ann-sophia-noble…

Onze dank aan deze dames van deze leesgroep!

En om in zomerse sferen te blijven een paar foto´s van idyllische Middellandse Zee locaties waar deze roman zich onder meer afspeelt.

EUROPEMEDITERRANEANITALYCON_ITAELBAELBARES_L34781 capri-1.690x420bonifacio fortress, corsica, france  images
https://www.bol.com/…/lucia-douwes-dek…/14523085/index.html…

´Ann Sophia´ over Noblesse Oblige is verkrijgbaar in alle boekwinkels in Nederland en bij de Standaard Boekhandels in Vlaanderen.
Op een mooie nazomer. Volgende week nog meer reacties van lezers en leesgroepen over deze 5**** sterren roman.

hotel-elba-02

Schrijfster Lucia Douwes Dekker auteursfoto bij roman ´Ann Sophia - noblesse oblige´

    Schrijfster Lucia Douwes Dekker auteursfoto bij roman ´Ann Sophia – noblesse oblige´

Cover roman Ann Sophia - Noblesse oblige - roman van schrijfster Lucia Douwes Dekker

Cover roman Ann Sophia – Noblesse oblige – roman van schrijfster Lucia Douwes Dekker