PIONIEREN MET PASSIE : De carrièreswitch van loondienst naar eigen bedrijf
Inspirerende interviews met ervaren ondernemers

cover-pionieren-passie.indd

De cover van het nieuwe boek ´Pionieren met passie´ verschijnt 16 september 2016 in de boekhandel!

Voor het boek Pionieren met passie interviewde Karen Wurpel mensen die zijn overgestapt van loondienst naar zelfstandig ondernemen. Met name was zij geïnteresseerd in het pad dat zij hebben afgelegd om te komen waar zij nu zijn. Wat was de aanleiding om die grote stap te nemen? Hoe hebben zij dit ervaren, wat hebben zij moeten opgeven en was het dat waard? Uit de lange gesprekken met hen blijkt dat ondernemen gepaard gaat met een flinke dosis doorzettingsvermogen, behoorlijk wat lef en lange werkdagen. Zij zijn nu de bezielde eigenaren van een eigen bedrijf.
Dit boek is voor nieuwe ondernemers. Om hen te stimuleren door te zetten op de ingeslagen weg en deelgenoot te maken van de zakelijke ervaringen die deze zelfstandige ondernemers hebben opgedaan. Mee te nemen in het proces dat zich ontwikkelt als je na loondienst voor jezelf gaat beginnen. Werken als zelfstandige is zo anders. Brigitta Boonacker, een van de geïnterviewden in dit boek, verwoordde het misschien wel het mooiste: “Echt met passie werken is geen werken, maar zinvol met je leven bezig zijn.”
Wij hopen de lezers geïnspireerd te hebben om ook deze stap te durven zetten.

Karen Wurpel - auteur van het boek ´Pionieren met passie´ NAU Uitgeverij Blaricum. Fotograaf Marc Boom

Karen Wurpel – auteur van het boek ´Pionieren met passie´ NAU Uitgeverij Blaricum. Fotograaf Marc Boom

Karen Wurpel studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds tien jaar is zij eigenaar van Zin! Bureau voor Communicatie dat is gericht op in- en externe zakelijke communicatie. Zij is moeder van twee zonen en een dochter.

Zaterdag 10 september

worden de eerste exemplaren gelanceerd

tijdens  Bussum Cultureel 2016

ISBN 9789491535413/ luxe hard cover uitvoering / verkoopprijs 22,50 euro