Boven water

Lucia Douwes Dekker

Schrijfster: Linda Jansen

ISBN: 9789491535512

Hoe sterk moeten geliefden zijn om met elkaar boven water te raken

In het vervolg op de succesvolle roman Onder water zijn de scherven van het huwelijk van Tom en Liz in Boven water pijnlijk voelbaar.

De mooie, eens zo sprankelende Liz herstelt moeizaam van de lafhartige aanval die op haar is gedaan. Fysiek heeft zij langdurige revalidatie nodig; geestelijk moet ze dealen met het geschade vertrouwen van geliefden om haar heen. De uiterlijke schijn, de onechte vriendschappen en haar minnaar zijn uit Liz’ leven verdwenen.

Toms luxe sloepenbedrijf gloort als nooit tevoren en staat aan de vooravond van internationaal succes.

In hun verwoede pogingen om met elkaar te vechten voor hun huwelijk worden zowel Liz als Tom blootgesteld aan externe verleidingen. Hun huwelijk dreigt opnieuw zwaar op de proef  te worden gesteld. Het Zwitserse Davos zorgt voor de grootste turbulentie in hun leven, als Liz de confrontatie aangaat met de erfenis die Tom lang voor haar verborgen heeft gehouden. 

De terugkeer van Julia Caglieri

Hoe sterk moeten geliefden zijn om met elkaar boven water te geraken

Lucia Douwes Dekker

Linda Jansen

Vele lezers in Nederland en Vlaanderen wist Linda Jansen te verrassen met haar spannende romans Onder water en Boven water. Over de verstrengelde liefde tussen twee mensen. Over hartstocht, twijfels, trouw, erotiek en over overwinningen en verlies.

Boekhandelaren beschouwen haar als een rijke aanvulling in het Nederlandstalige schrijversland. De media beoordeelden de keuze van de auteur om vanuit twee hoofdrolperspectieven te schrijven als ontwapenend. Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk haar vele lezers! Een veelgehoorde lezersreactie was: ´Ik zag het niet aankomen.´

Linda Jansen woont met haar gezin in het bourgondische Brabant.

www.lindajansen.nl

Recent verschenen

VOLG ONS

Actueel

Volg onze schrijvers en blijf op de hoogte van onze nieuwe boeken

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe titels!

NAU Uitgeverij

Postbus 146

1260AC BLARICUM

035 5241932