De advocaat en zijn vrouwen

Lucia Douwes Dekker

Schrijver: Robin van Rheijn

ISBN: 9789491535406

De erotische avonturen van Joost Lindemans                                                 

De 40 jarige Joost – misschien een beetje te zwaar en niet het stereotype van een mooie man – is een succesvol advocaat. Hij biedt vrouwelijke clientèle en collega´s een luisterend oor en toont respect en begrip voor hun relatiesituaties. Ook verstaat Joost de kunst om vrouwen te behagen, hen te geven waar ze niet zonder kunnen en zich erotisch heerlijk kunnen laten gaan.

Kortom Joost is een echte man die niet schroomt te nemen wat hem wordt aangeboden en daar gulhartig plezier en genot tegenover stelt op zijn werk en op zijn zakenreizen.

Op vrijdagmiddagen ontmoette Robin van Rheijn zijn advocaat ´broeders´ in de kroeg en het eindigde altijd hetzelfde na de nodige glazen alcohol: de meest wilde verhalen over clientèle in scheiding, over vreemdgaande collega´s en hun stomende sekstaferelen op kantoor of waar en hoe dan ook.

Kapitein Coke

Hij weet vrouwen met begrip en een luisterend oor te bereiken: de beste ingrediënten om een vrouw te veroveren

Lucia Douwes Dekker

Robin van Rheijn

Robin – in het echte leven zelf advocaat – bewaarde de vaak pikante gebeurtenissen in zijn geheugen en zo ontstond De advocaat & zijn vrouwen met in de hoofdrol Joost Lindemans en zijn ontembare drang naar seks.

Met dank aan zijn beroepscollega´s schreef hij (onder pseudoniem) deze erotische verhalenroman met onverbloemde scènes, die leest alsof je naar een seksfilm kijkt en de seksuele fantasie van zowel vrouwen als mannen prikkelt.

Recent verschenen

VOLG ONS

Actueel

Volg onze schrijvers en blijf op de hoogte van onze nieuwe boeken

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe titels!

NAU Uitgeverij

Postbus 146

1260AC BLARICUM

035 5241932