Hoezo toevallig

Lucia Douwes Dekker

Schrijfster: Ruut de Kloet

ISBN: 9789491535864

VERHALENBUNDEL: Vitaminen voor ons hart & onze ziel

Ruut de Kloet is een van de bekendste natuurgeneeskundig therapeuten in Nederland. Velen heeft zij in de meer dan afgelopen 30 jaren al geholpen in haar praktijk: van baby’s tot pubers, van jong tot volwassen, vrouwen en mannen.

Met elk hun eigen, specifieke problemen, waarmee ze niet altijd goed uit de voeten konden. Problemen met ouders, zussen of broers, vrienden of collega’s (of bazen) vertalen zich meestal in lichamelijke klachten. Ze verstoren levens en levensgeluk. Misschien lijken ze onbetekenend, maar dat is natuurlijk niet zo. Zeker niet voor de mensen die het aangaat, en zij vinden er vaak geen begrip voor in hun omgeving. Ruut kwam samen met hen tot – soms verrassende – oplossingen, door haar lange praktijkervaring, haar mensenkennis en oprechte belangstelling.

Zo kwamen de verhalen in Hoezo toevallig tot stand. Prachtige verhalen, af en toe ontroerend, of met verklarende gebeurtenissen. Zoals Ruut zelf zegt over toevalligheden: ‘Het lot valt je toe’. Wat als ieder van ons een therapeut zoals Ruut zou hebben? Dan zou het met onze gezondheid en innerlijke kracht veel beter gesteld zijn.

De terugkeer van Julia Caglieri

Het lot valt je toe

– Ruut de Kloet over ‘Hoezo toevallig’

Recent verschenen

VOLG ONS

Actueel

Volg onze schrijvers en blijf op de hoogte van onze nieuwe boeken

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe titels!

NAU Uitgeverij

Postbus 146

1260AC BLARICUM

035 5241932