Onder water

Lucia Douwes Dekker

Schrijfster: Linda Jansen

ISBN: 9789491535376

Onder water is roman boordevol intrigerende en spannende ingrediënten:  hilarisch vriendinnenpret, uiterlijke schijn en andere verleidingen, echte en onechte vriendschappen, flinterdunne jaloezie, en de (on)macht van oud en nieuw geld. De protagonisten in deze roman, Tom en Liz strijden ieder op hun eigen manier, als zij de wanhoop nabij zijn omdat er niets anders dan ellende overblijft. 

Tom is vaak van huis en Liz´ gevoel van geborgenheid is weggeëbd. Ze heeft geen besef van het leed dat Tom onderhuids voor haar verborgen houdt. Zijn verantwoordelijkheden drukken zwaar op hem. Naast Liz’ argwaan en het financiële noodweer waarin zijn bedrijf verkeert, is er de pijn in een Zwitserse kliniek.

Liz borrelt vrolijk door met haar vriendinnen, die voor haar door het vuur gaan. Ze blijft geld als water uitgeven en ´neemt´ een minnaar, die haar hartstocht en sensualiteit laat ervaren. Tom vecht eenzaam en in stilte voor alles wat hem dierbaar is. 

De terugkeer van Julia Caglieri

Zou het niet heerlijk zijn om op nieuwjaarsdag alle ellende van het afgelopen jaar achter je te laten? De zwarte pagina’s uit je leven te scheuren en volledig blanco opnieuw te beginnen…

Lucia Douwes Dekker

Linda Jansen

–Vele lezers in Nederland en Vlaanderen wist Linda Jansen te verrassen met haar spannende romans Onder water en Boven water. Inmiddels zijn beide boeken al in 3e en 4e druk. Spannende romans over de verstrengelde liefde tussen twee mensen. Over hartstocht, twijfels, trouw, erotiek en over overwinningen en verlies.

Boekhandelaren beschouwen haar als een rijke aanvulling in het Nederlandstalige schrijversland. De media beoordeelden de keuze van de auteur om vanuit twee hoofdrol-perspectieven te schrijven als ontwapenend. Maar het alle belangrijkste zijn natuurlijk de lezers! Een veelgehoorde lezersreactie was: ´Ik zag het niet aankomen.´

Linda Jansen woont met haar gezin in het bourgondische Brabant.

 

www.lindajansen.nl

 

Recent verschenen

VOLG ONS

Actueel

Volg onze schrijvers en blijf op de hoogte van onze nieuwe boeken

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe titels!

NAU Uitgeverij

Postbus 146

1260AC BLARICUM

035 5241932