OP DE HUID

Lucia Douwes Dekker

Schrijver: Dag Neijzen

ISBN:  978-90-833581-0-9        E boek: 978-90-833581-1-6

op 

“When fake news takes over, fiction becomes our new reality.”       (Anderson Cooper, CNN)  

Bij Veilinghuis De Eland komen eens in de drie maanden achtergebleven bagagestukken van luchthaven Schiphol onder de hamer. Karin en Charly hopen hier ooit een fortuin te vinden. De onschuldig ogende koffer blijkt – thuis op de woonboot van Karin – echter een gruwelijke inhoud te bevatten. Karin wordt er volledig door geobsedeerd. En ook al is de extraverte Charly weinig bang voor uitdagingen, deze keer laat zij haar vriendin alleen achter met hun aankoop. Twee maanden later verdwijnt Karin, haar bestie, plots.

Radeloos stemt Charly toe in een ontmoeting met een onbekende die beweert dat hij onderzoeksjournalist is. Alles en iedereen om haar heen wantrouwend, filmt ze alle gebeurtenissen en overlaadt ze hem met video’s en dagboeken die ze op Karins computer heeft aangetroffen, in de hoop dat ze daarmee haar vriendin kunnen opsporen. Wat Charly dan nog niet weet is dat de journalist al veel verder is in zijn onderzoek naar een eeuwenoud Vaticaans broederschap dat er niet voor terugdeinst alles op alles te zetten om de waarheid te verbergen…     

In zijn literaire thriller Op de huid schrijft Dag Neijzen over de spanningsbogen tussen waarheid en fake news, en wantrouwen en vertrouwen binnen vriendschappen. Want wie gelooft wie nog?

DAG NEIJZEN

Dag Neijzen staat al dertig jaar als dramaturg, scripteditor en creatief en uitvoerend producent aan de basis van Nederlands bekendste dramaseries als Diamant, Baantjer, Spangen, GTST, ONM, Divorce en Mees Kees/Mister Twister. Hij studeerde Theater– en Mediawetenschappen aan de UvA.

Op de huid is zijn eerste verhaal in de boekreeks Tales. Zijn tweede verhaal Het ei van Elke verschijnt hierna.

Op de huid is vanaf 3 november aanstaande verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en alle Standaard Boekhandels in Vlaanderen.

Op de huid  verschijnt in twee edities: Een hard cover uitvoering voor 24,50 euro en een paperback versie voor 22,00 euro.

Reserveer bij alle bekende boekenwebsites alvast een exemplaar of via onze boekenwebsite: https://nau-uitgeverij.sumupstore.com/

Vanaf 7 november is ook een digitale versie beschikbaar op alle bekende boekenwebsites.

 

 

 

 

Dans van de kakkerlak

Recent verschenen

VOLG ONS

Actueel

Volg onze schrijvers en blijf op de hoogte van onze nieuwe boeken

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe titels!

NAU Uitgeverij

Postbus 146

1260AC BLARICUM

035 5241932