Pionieren met passie

Lucia Douwes Dekker

Schrijfster: Karen Wurpel

ISBN: 9789491535413

Inspirerende interviews met jonge en ervaren ondernemers                                       

Voor Pionieren met passie interviewde Karen Wurpel onder andere mensen die zijn overgestapt van loondienst naar zelfstandig ondernemen. Met name was Karen geïnteresseerd in het pad dat zij hebben afgelegd om te komen waar zij nu zijn.

Wat was de aanleiding om die grote stap te nemen?

Hoe hebben zij dit ervaren, wat hebben zij moeten opgeven en was het dat waard?

Uit de lange gesprekken met hen blijkt dat ondernemen gepaard gaat met een flinke dosis doorzettingsvermogen, behoorlijk wat lef en lange werkdagen. Zij zijn nu de bezielde eigenaren van een eigen bedrijf.

Dit boek is voor nieuwe ondernemers. Om hen te stimuleren door te zetten op de ingeslagen weg en deelgenoot te maken van de zakelijke ervaringen die deze zelfstandige ondernemers hebben opgedaan. Mee te nemen in het proces dat zich ontwikkelt als je na loondienst voor jezelf gaat beginnen. Werken als zelfstandige is zo anders.

Brigitta Boonacker, een van de geïnterviewden in dit boek, verwoordde het misschien wel het mooiste: “Echt met passie werken is geen werken, maar zinvol met je leven bezig zijn.” 

Kapitein Coke

Echt met passie werken is geen werken, maar zinvol met je leven bezig zijn

Brigitta Boonacker – onderneemster en voorzitter van ondernemersvereniging in ’t Gooi, aan het woord in het ondernemersboek ‘Pionieren met passie’

Lucia Douwes Dekker

Karen Wurpel

Karen Wurpel studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. 

Sinds tien jaar is zij eigenaar van Zin! Bureau voor Communicatie dat is gericht op in- en externe zakelijke communicatie. Zij is moeder van twee zonen en een dochter. 

 

Recent verschenen

VOLG ONS

Actueel

Volg onze schrijvers en blijf op de hoogte van onze nieuwe boeken

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe titels!

NAU Uitgeverij

Postbus 146

1260AC BLARICUM

035 5241932