Verknipt

Eugenie Smits van Waesberghe

Schrijver: Laurenz Mol

ISBN: 9789491535598

Liefde is … liefde.                       

Men zou het een thriller kunnen noemen. Voor Thierry van der Veen, het alter ego van de internationaal bekende kapper en stylist Laurenz Mol was het een nachtmerrie die geen einde leek te kennen.

Vijf jaar wachtte de ‘coiffeur van de sterren’ om dit geheime deel van zijn leven te onthullen: over een relatie die een verwoestend spoor trok in zijn leven en dat van een aantal van zijn dierbaren. Huiveringwekkend echt. Het kan iedereen namelijk gebeuren. In naam van de liefde. Want dat is wat achterblijft: een herinnering aan een allesverwoestende liefde.

Is deze relatie dan alleen kommer en kwel? Nee. Thierry van der Veen geniet ook met volle teugen van zijn ’toyboy’ die al op de eerste date besluit om altijd van de kapper te zullen houden. Met veel humor – ik ben een enige kapper -, zelfspot en met onnoemelijk veel liefde voor de verovering van zijn leven wordt hun avontuur beschreven.

Want … liefde is liefde.

 

Zwartboek Adoptie

Een aangrijpend verhaal dat op een gruwelijke waarheid is gebaseerd

Eugenie

Laurenz Mol

Hij was een van de eerste glamourkappers van Nederland. Een bezoek aan zijn salon betekent al jaren alle aandacht en … champagne!

Laurenz opende zijn salon op twintigjarige leeftijd, in een mum van tijd stond deze bekend als de ‘Society Salon’. Zien en gezien worden was al snel en vogue. Hij werd opgemerkt door de Amsterdamse couturiers en verzorgde vanaf dat moment ook de styling van talloze catwalkshows.

Laurenz heeft voor veel glossy magazines gewerkt, maar bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn rubriek ‘MAKE ME OVER’ in weekblad Privé. Met zijn team verzorgde hij haarshows in Los Angeles, Moskou, Parijs, Hongkong, London en New York. Vele BN’ers, societyfiguren en duizenden minder bekende vrouwen vertrouwen Laurenz hun haar toe.

Columns en korte verhalen schreef hij al jaren, maar dit spannende boek dat  je nu in handen hebt is Laurenz gaan schrijven nadat hij de winnaar was van een verhalenwedstrijd georganiseerd door het NRC.

In Verknipt maak je kennis met zijn alter ego Thierry van der Veen.

Recent verschenen

VOLG ONS

Actueel

Volg onze schrijvers en blijf op de hoogte van onze nieuwe boeken

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe titels!

NAU Uitgeverij

Postbus 146

1260AC BLARICUM

035 5241932