SOCIETY KAPPER LAURENZ MOL SCHREEF EEN ONTHULLEND BOEK

EN BREDA KRIJGT EEN SPECTACULAIRE BOEKPRESENTATIE

Op zondagmiddag 15 oktober om 16.00 uur wordt op feestelijke wijze het boek van Laurenz Mol gepresenteerd bij Libris Boekhandel  Van Kemenade & Hollaers aan de Ginnekenweg in Breda. Daar zal na de uitreiking van het eerste exemplaar een toost worden uitgebracht. Aansluitend loopt Laurenz over een zeventig meter roze loper naar zijn kapsalon – eveneens gevestigd aan de Ginnekenweg, waar hij zijn boek zal signeren.

Titelloze boekcover Laurenz Mol – fotografie Marc Boom Photography

Gezien de bekendheid  van deze society kapper hebben al vele belangstellenden zich aangemeld voor de lancering van zijn eerste roman en daarmee wordt het naar alle waarschijnlijkheid de grootste boekpresentatie van het jaar in Nederland.

Op Facebook is een evenement aangemaakt – zie 15 oktober en daar kan men zich nog aanmelden voor deze feestelijke presentatie. Ook kan men zich aanmelden bij de Libris Boekhandel Van Kemenade & Hollaers via een mailberichtje: info@kemhol.nl

Psss… de titel evenals de inhoud van het boek blijven tot het moment van de uitreiking zondagmiddag, geheim. Voor degenen die niet bij de presentatie op zondag 15 oktober aanwezig kunnen zijn, is het boek al wel vooruit te reserveren via alle bekende boekenwebsites onder de naam Laurenz Mol. Dinsdag 16 oktober ligt het boek in alle boekhandels.

Wat vooraf ging … In een van de afgelopen zomermaanden schreven wij dat: “soms, heel soms je als uitgeverij een ontzettende goed geschreven manuscript in handen krijgt” en we aankondigden aan dat Laurenz Mol, een talentvol schrijver, gekozen had voor onze uitgeverij. Toen Laurenz Mol via Facebook bekend maakte dat zijn boek dit najaar zou uitkomen, kreeg hij direct al enkele duizenden reacties en felicitaties. 

OVER LAURENZ MOL

Laurenz Mol was een van de eerste glamourkappers van Nederland. Een bezoek aan zijn salon betekent al jaren alle aandacht en … champagne! Laurenz opende zijn salon op twintigjarige leeftijd, in een mum van tijd stond deze bekend als de ‘Society Salon’. Zien en gezien worden was al snel en vogue. Hij werd opgemerkt door de Amsterdamse couturiers en verzorgde vanaf dat moment ook de styling van talloze catwalk shows. Hij werkte voor veel glossy magazines, maar bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn rubriek ‘MAKE ME OVER’ in weekblad Privé. Met zijn team verzorgde hij haarshows in Los Angeles, Moskou, Parijs, Hongkong, London en New York.Vele BN’ers, societyfiguren en duizenden minder bekende vrouwen vertrouwen Laurenz hun haar toe. Columns en korte verhalen schreef hij al jaren. Zijn eerste spannende boek is Laurenz gaan schrijven nadat hij een verhalenwedstrijd, georganiseerd door het NRC, had gewonnen.